Om Kultopia

Kultopia er en enmandsvirksomhed drevet og ejet af lektor Andreas Bonde Hansen.

​​

Jeg er mag.art i arkæologi og kulturstudier. Jeg har en ph.d. i kulturarvsstudier og har forsket og rådgivet i attraktions- og formidlingsudvikling samt udviklings- og turismestrategier inden for kulturarvs- og museumsverdenen siden 2010. Min forskning har sin styrke i sin anvendelighed og sin klare empiriske substans, hvilket gør en afgørende forskel i et felt med mange ’alternative fakta’.

Jeg har haft mit virke som arkæolog og forsker i kulturarvsoplevelser og kulturturisme på tre kontinenter, og jeg har kunder fra vidt forskellige steder i verden – fra Nordnorge til Vestafrika.

Ordspillet Kultopia refererer til, Andreas Bonde Hansens forskning i, hvordan kulturarven er utopisk endsige magisk, fordi den har overlevet det mest apokalyptiske af alt, tiden. 

Kulturarven er det tætteste man kommer på en tidsmaskine eller et telefonrør til det hinsides. Kulturarsen er derfor for god til at være sand. Kulturarven er derfor ikke kedelig eller statisk for de fleste besøgende, men tværtimod ekstraordinær og betagende. En erkendelse af dette, er første skridt mod en bæredygtig kulturarvsoplevelse.

Kontakt mig for at høre mere om Kultopia og hvad jeg tilbyder​

Kontakt

Kultopia

Kultur- Og Oplevelsesrådgivning

Ved Andreas Bonde Hansen

​Haraldsgade 98 3, 2100 København Ø

Telefon: 29 72 78 45

E-mail: info@kultopia.dk